马上加入农人之家,结交更多农友,享用更多功能,让你轻松玩转。
您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?加入农人之家大家庭
x
Резистентен сорт към струпясване, на практика нулево. Най добър вкус от всички познати сортове с червена плът. Цветът на плодовото месо е наситено червен и за разлика от други сортове с червено месо , зреят сравнително по рано, което е добре , за да натрупат качествен аромат и захари. Тези и качества на практика правят сорта фаворит, а на практика се оказва, че това е най голямото постижение в тази ниша. Вкусът е ясно изразен с нотки на горски плодове, висока устойчивост на струпясване, наситен цвят, дълготраен, подходящ сорт за прясна консумация и за преработка. За създаването на сорта са използвани най сладките сортове в кръстоска с най устойчивите на болести, съчетани с немски сортове ябълки с червено месо. За създаването и са били нужни 20 години. Лабораторно е доказано изключителната концентрация на антиоксиданти, в пъти повече от сортовете с бяло месо. При преработка се запазва цветът на плодовата плът. Препоръчва се опрашител , друг сорт. Сорта може да бъде намерен в България единствено при нас. 耐痂,几乎为零。所有已知品种的红肉最好的味道。果肉的颜色是深红色的,不像其他红肉品种,它们相对较早成熟,足以产生优质的香味和糖。这些和美德使这个品种成为最受欢迎的品种,实际上这是这个利基市场上最大的成就。味道清晰地表达,具有浆果味,抗结痂性高,色泽饱和,持久,适合新鲜食用和加工的品种。品种的创造使用最具抗病能力的最甜的品种,加上德国品种的红肉苹果。创作需要20年的时间。实验室证明极端浓度的抗氧化剂,比白肉品种多很多倍。加工过程中保留了果肉的颜色。
传粉者,其他品种推荐。
保加利亚的品种只有在我们这里才能找到。 |